Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)28g122kcal6.1g1.1g10.4g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 84g81kcal2.5g16.5g0.3g0.8g
Omena, keskikokoinen 200g11g3.8kcal0g0.8g0g0.2g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g23g62kcal6.5g0g3.8g0g
Suolakurkku (Rainbow)11g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 45g60kcal1.2g1.4g5.4g0g
Tonnikala öljyssä 10g20kcal2.8g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g702kcal38.4g41g41.6g2g
Valittu annoskoko213g351kcal19.2g20.5g20.8g1g
Annoskoko puolitettuna106g176kcal9.6g10.3g10.4g0.5g
Arvot/100g100g165kcal9g9.6g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460625