Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri 4.4g0.6kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 20g14kcal0.1g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Herne 25g17kcal1.3g2.3g0.1g0.8g
Isot katkaravut (rainbow)45g45kcal10.4g0g0.4g0g
Tumma pikariisi, Risella19g64kcal1.7g13.5g0.7g1g
Basilika, tuore5g2kcal0.2g0.3g0g0.2g
Minttu, tuore (-), annos 1g1.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 6.3g1.4kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana426g411kcal27.8g34.6g14.8g4.8g
Valittu annoskoko213g206kcal13.9g17.3g7.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna107g103kcal7g8.7g3.7g1.2g
Arvot/100g100g97kcal6.5g8.1g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198652