Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.2g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 12g86kcal0g0g9.7g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g38g143kcal0.7g35g0.1g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g52g21kcal0.3g5.2g0.3g0.3g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g15g90kcal3.2g1g8.1g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g20g36kcal2.9g1.4g2.1g12.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 15g50kcal0g12.2g0g0.2g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana426g1308kcal21.2g153.2g68.6g25.4g
Valittu annoskoko213g654kcal10.6g76.6g34.3g12.7g
Annoskoko puolitettuna106g327kcal5.3g38.3g17.2g6.4g
Arvot/100g100g307kcal5g36g16.1g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460255