Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g580g487kcal6.4g106.1g2.3g10.4g
Sitruunamehu, laimentamaton50g10kcal0.1g0.8g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g331g2385kcal0g0g265g0g
Sokeri 422g1714kcal0g421.9g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g273g391kcal18.9g0.5g15.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 431g1478kcal43.9g301.4g5.2g15.1g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g17g60kcal0.6g13.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4240g13109kcal141.6g1700.4g577.4g51.2g
Valittu annoskoko2120g6554kcal70.8g850.2g288.7g25.6g
Annoskoko puolitettuna1060g3277kcal35.4g425.1g144.4g12.8g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167468