Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1000g560kcal85g50g2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu240g302kcal26.4g0.7g21.6g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Pellavasiemenrouhe, Risetti90g439kcal22g30g25.9g25.6g
Soijajauho rasvainen 80g373kcal27.6g18.8g18.8g9.5g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 700g2650kcal195.2g0g210g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4240g8685kcal713.4g206.6g556.6g70.4g
Valittu annoskoko2120g4342kcal356.7g103.3g278.3g35.2g
Annoskoko puolitettuna1060g2171kcal178.4g51.7g139.2g17.6g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.9g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595