Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 942g2087kcal164.9g0g160.2g0g
Kananmuna kuoreton 296g422kcal37g0.9g30.4g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g269g315kcal7.5g10.8g26.9g0g
Edamer Viipale, annos 18g269g867kcal67.3g5.4g64.6g0g
Sipuli 101g31kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 34g36kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Tomaatti 202g46kcal1.1g7g0.6g2.8g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.7g7.5kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4240g7622kcal564.2g70.8g566.4g11.8g
Valittu annoskoko2120g3811kcal282.1g35.4g283.2g5.9g
Annoskoko puolitettuna1060g1906kcal141.1g17.7g141.6g3g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201249