Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g489g137kcal2.9g29.1g1g12.2g
Kananmuna kuorineen punnittu211g266kcal23.2g0.6g19g0g
Maksa naudan 1172g1536kcal215.4g68.2g43.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g67g489kcal0.7g0.7g53.6g0g
Sipuli (kuorittu)181g49kcal2.4g8.7g0.4g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4240g4954kcal489.2g214.6g234.8g30.6g
Valittu annoskoko2120g2477kcal244.6g107.3g117.4g15.3g
Annoskoko puolitettuna1060g1238kcal122.3g53.7g58.7g7.7g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5.1g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632