Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1000g211kcal12g34g2g21g
Valkosipuli, tuore, silputtu80g83kcal6.3g13g0.5g1.7g
Sipuli 160g48kcal2g7.7g0.3g2.7g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa280g840kcal64.4g0g64.4g0g
Smetana120g468kcal2.5g2.6g50.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g80g59kcal3.6g10.3g0.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70g0g68g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4240g5191kcal321.6g135.2g371.6g50.8g
Valittu annoskoko2120g2596kcal160.8g67.6g185.8g25.4g
Annoskoko puolitettuna1060g1298kcal80.4g33.8g92.9g12.7g
Arvot/100g100g122kcal7.6g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52799