Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 700g533kcal13.2g108.5g1.4g7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka88g10kcal1g1g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)61g17kcal0.8g2.9g0.1g1g
Purjosipuli 175g40kcal3.2g4.2g0.3g3.7g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl31g23kcal1.2g2.4g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 962g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 13g116kcal0g0g13.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%88g140kcal2.4g2.4g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4242g1765kcal44.2g244.2g58.2g25.4g
Valittu annoskoko2121g882kcal22.1g122.1g29.1g12.7g
Annoskoko puolitettuna1061g441kcal11.1g61.1g14.6g6.4g
Arvot/100g100g42kcal1g5.8g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161615