Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 225g28kcal2.5g2.2g0.4g2.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g563g114kcal3.4g21.4g1.7g7.9g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g315g599kcal78.8g0g31.5g0g
Kananmuna kuoreton 248g353kcal30.9g0.7g25.4g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)450g315kcal54g15.7g4.5g0g
Oliiviöljy 122g1074kcal0g0g121.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton68g14kcal0.2g1.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)135g36kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4248g5068kcal343.2g95.2g370.6g25g
Valittu annoskoko2124g2534kcal171.6g47.6g185.3g12.5g
Annoskoko puolitettuna1062g1267kcal85.8g23.8g92.7g6.3g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.2g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198769