Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1350g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g45g25kcal2.7g1.3g0.9g45g
Kuivahiiva, annos 11g23g81kcal10.1g9g1.3g0g
Soijajauhot, Soyolk203g810kcal79g32.4g40.5g24.3g
Vehnälese 180g411kcal24g27.7g8.1g67.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl189g1701kcal0g0g189g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 135g910kcal36.3g9.3g78.3g16.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4248g7875kcal304.2g159.4g636.2g306.8g
Valittu annoskoko2124g3938kcal152.1g79.7g318.1g153.4g
Annoskoko puolitettuna1062g1969kcal76.1g39.9g159.1g76.7g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.8g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362