Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee1804g3518kcal337.3g0g243.5g0g
Rypsiöljy 135g1196kcal0g0g135.3g0g
Tilli, tuore 180g54kcal6.7g1.6g1.4g3.8g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.5g7.7kcal0.4g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4248g9551kcal688.8g6g760.4g7.6g
Valittu annoskoko2124g4776kcal344.4g3g380.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna1062g2388kcal172.2g1.5g190.1g1.9g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603