JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1645g2059kcal345.5g0g74g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g239g548kcal76.6g1.2g26.3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original30g21kcal1.2g2.4g0.9g0.9g
Tomaattipyree, Pirkka45g37kcal1.5g8.5g0.4g0.4g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g90g353kcal28.7g0g26g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 30g32kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4248g6124kcal913g38.4g255.8g5.4g
Valittu annoskoko2124g3062kcal456.5g19.2g127.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna1062g1531kcal228.3g9.6g64g1.4g
Arvot/100g100g144kcal21.5g0.9g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293642