Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 756g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 38g28kcal5g0.4g0.2g2.6g
Vehnälese 61g138kcal8g9.3g2.7g22.7g
Ruislese 51g144kcal7.7g13.4g2.2g20g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g151g559kcal21.2g83.1g12.1g16.6g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)454g1587kcal54.4g312.9g8.6g22.7g
Vehnäjauho puolikarkea 605g2075kcal61.6g423.3g7.3g21.2g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6g25kcal0g6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4248g9111kcal315.8g1696.8g66.2g211.6g
Valittu annoskoko2124g4556kcal157.9g848.4g33.1g105.8g
Annoskoko puolitettuna1062g2278kcal79g424.2g16.6g52.9g
Arvot/100g100g215kcal7.4g39.9g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948