Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen307g79kcal2.8g14.1g1.2g6.1g
Paprika keltainen 307g93kcal2.9g15.7g0.6g6.1g
Sipuli (käsittelemätön)841g228kcal10.9g40.3g1.7g14.3g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)579g116kcal3.5g20.2g1.7g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g68g610kcal0g0g67.8g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.5g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4248g2301kcal42.2g187.6g146.6g57.8g
Valittu annoskoko2124g1151kcal21.1g93.8g73.3g28.9g
Annoskoko puolitettuna1062g575kcal10.6g46.9g36.7g14.5g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174