Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi874g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali233g49kcal2.8g7.9g0.5g4.9g
Porkkana 233g76kcal1.4g13g0.5g5.9g
Palsternakka 87g56kcal0.4g10.3g0.3g3.9g
Selleri, annos 50g87g12kcal0.9g2.6g0g0g
Sipuli 117g35kcal1.5g5.6g0.2g2g
Paistijauheliha 10%233g396kcal46.6g0g23.3g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr13g36kcal1g1.2g3.1g0.2g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g227g91kcal3.9g18.6g0.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g18g13kcal1.3g1.7g0.1g0g
Valkosipuli 5.8g6.3kcal0.5g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4256g1542kcal120.6g123.6g56.4g34g
Valittu annoskoko2128g771kcal60.3g61.8g28.2g17g
Annoskoko puolitettuna1064g386kcal30.2g30.9g14.1g8.5g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125712