Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 1600g415kcal25g56g3.2g30.4g
Voi 160g1161kcal1.9g0.6g130.1g0g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g48g10kcal0g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4256g3344kcal62.2g150.2g267.8g71.6g
Valittu annoskoko2128g1672kcal31.1g75.1g133.9g35.8g
Annoskoko puolitettuna1064g836kcal15.6g37.6g67g17.9g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180