Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 175g1271kcal2.1g0.7g142.4g0g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 350g1156kcal7g10.5g122.6g0g
Manteli 175g1079kcal42.1g11.6g94.6g12.6g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Philadelphia tuorejuusto 200g350g893kcal20.7g11.2g83.7g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g44g99kcal0.2g25g0g0g
Puolukka 525g204kcal2.3g35.7g2.6g13.7g
Tyrnimarja 263g237kcal1.9g16.4g13.1g15.8g
Sitruunamehu, laimentamaton35g7.4kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4256g10502kcal202.8g237.8g957.4g84.4g
Valittu annoskoko2128g5251kcal101.4g118.9g478.7g42.2g
Annoskoko puolitettuna1064g2626kcal50.7g59.5g239.4g21.1g
Arvot/100g100g247kcal4.8g5.6g22.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339409