Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Kesäkurpitsa zucchini 700g126kcal3.9g17.5g2.8g4.9g
Paprika punainen 140g41kcal1.3g6.3g0.6g2.7g
Paprika keltainen 140g42kcal1.3g7.1g0.3g2.8g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)42g42kcal3.1g7.1g0.2g0.9g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow840g714kcal38.6g126g4.2g42g
Herkkusieni säilyke 98g17kcal2.1g0.2g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4256g2318kcal106.4g346.4g45.6g116.8g
Valittu annoskoko2128g1159kcal53.2g173.2g22.8g58.4g
Annoskoko puolitettuna1064g580kcal26.6g86.6g11.4g29.2g
Arvot/100g100g55kcal2.5g8.1g1.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831