Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.4g0g0.6g
Lehtiselleri 9g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow150g30kcal1.5g5.2g0.6g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g13g13kcal0.5g2.6g0.1g0g
Sokeri 0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g1.3g1.5kcal0g0.3g0g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana426g167kcal4.8g22g6.6g1.8g
Valittu annoskoko213g83kcal2.4g11g3.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna107g42kcal1.2g5.5g1.7g0.5g
Arvot/100g100g39kcal1.1g5.2g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116063