Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g75g128kcal6.8g6.4g8.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g84g51kcal1.3g11g0.1g0.8g
Keiju rypsiöljy (Raisio)1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Ruokakerma Valio 5%38g23kcal0.5g1.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana426g443kcal17.6g38.4g24.4g2g
Valittu annoskoko213g222kcal8.8g19.2g12.2g1g
Annoskoko puolitettuna107g111kcal4.4g9.6g6.1g0.5g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147583