Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha40g66kcal7.6g0g4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3g27kcal0g0g3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.7kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Papu valkoinen, keitetty 50g54kcal4.2g7g0.2g3.5g
Tomaattimurska 40g12kcal0.2g2.1g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)4g5.7kcal0.2g0.3g0.4g0g
Harissa 1 annos = 30 g3g8.4kcal0.2g1.6g0.2g0g
Ketsuppi, Heinz3g3.1kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana426g375kcal25.6g27.8g16g10.4g
Valittu annoskoko213g188kcal12.8g13.9g8g5.2g
Annoskoko puolitettuna107g94kcal6.4g7g4g2.6g
Arvot/100g100g88kcal6g6.5g3.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468