KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g100g140kcal16g2.5g7.4g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 60g87kcal2g19g0.1g0.4g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.5g6.5kcal0.3g0.3g0.5g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g50g34kcal1.6g6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana426g536kcal39.8g55.6g16.8g0.8g
Valittu annoskoko213g268kcal19.9g27.8g8.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna107g134kcal10g13.9g4.2g0.2g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396