Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 113g249kcal19.7g0g19.1g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale2.8g1.7kcal0.3g0.1g0g2.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 19g56kcal3.4g0.2g4.7g0g
Pinaatti 47g6.3kcal0.8g0.2g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana426g692kcal53.8g2.2g52g5.8g
Valittu annoskoko213g346kcal26.9g1.1g26g2.9g
Annoskoko puolitettuna107g173kcal13.5g0.6g13g1.5g
Arvot/100g100g162kcal12.6g0.5g12.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280894