Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)75g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 17g7.2kcal0.6g0.8g0.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen38g7.5kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 56g31kcal0.9g7.4g0.1g0.5g
Oliiviöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka5.6g4.6kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g11g30kcal3.2g0g1.9g0g
Pesto (Pirkka)3g18kcal0.1g0.1g1.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana426g458kcal27.4g23g29.6g2.6g
Valittu annoskoko213g229kcal13.7g11.5g14.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna107g115kcal6.9g5.8g7.4g0.7g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.4g7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092