Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g78g86kcal16.4g0g2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g11g8.1kcal0.5g1.4g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g1.6g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Herkkusieni 31g5kcal0.7g0.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana426g240kcal35.8g5.6g7.4g1.4g
Valittu annoskoko213g120kcal17.9g2.8g3.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna107g60kcal9g1.4g1.9g0.4g
Arvot/100g100g56kcal8.4g1.3g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006