Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl1.8g17kcal0g0g1.8g0g
Vesi99g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)70g21kcal0.7g4.2g0.1g0.7g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 14g24kcal1.1g0.6g1.8g0.4g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g20g42kcal2g7.4g0.5g1.5g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana426g218kcal8g26.6g8.4g5.4g
Valittu annoskoko213g109kcal4g13.3g4.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna107g54kcal2g6.7g2.1g1.4g
Arvot/100g100g51kcal1.9g6.2g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140568