Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 25g25kcal0.8g5g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g46g16kcal0.5g3.1g0.2g0.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt75g35kcal2.4g3.6g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Juustoraaste emmental punaleima19g73kcal5.4g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g470kcal33.6g30.8g23g2.4g
Valittu annoskoko213g235kcal16.8g15.4g11.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna107g118kcal8.4g7.7g5.8g0.6g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.2g5.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264522