Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi110g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)3.3g3.3kcal0.2g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 5.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Selleri, annos 50g11g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaatti, tuore27g5.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Sieni tatti, hapero 16g4.5kcal0.3g0.5g0.1g0.3g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g11g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g89kcal2.4g8.4g4.8g3g
Valittu annoskoko213g44kcal1.2g4.2g2.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna107g22kcal0.6g2.1g1.2g0.8g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711