Kevyt kalapaistos

Leikkaa munakoiso, tomaatit, sipuli ja kesäkurpitsa ohuehkoiksi viipaleiksi.

Laita uunipellille reilu pala leivinpaperia ja asettele kasvikset vuorotellen limittäin kahteen riviin leivinpaperin päälle.

Jauha päälle suolaa ja mustapippuria sekä n. ruokalusikallinen oliiviöljyä.

Suolaa kevyesti kalafileet ja asettele ne kasvispedille.

Hienonna paprika ja valkosipulinkynnet pieneksi silpuksi ja ripottele kalaileiden päälle.

Lorauta vielä n. 1 rkl oliiviöljyä.

Nosta leivinpaperin sivut ylös ja taittele koko annos tiiviiksi paketiksi.

Paista 175 asteisessa uunissa n. 30 min. Silppua tuoreet yrtit salaatiksi ja mausta sitruunamehulla.

Ota kala uunista ja ripottele päälle yrttisalaattia.

Tarjoile maalaispatongin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pimpula87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siika, 1 filee= 75g38g38kcal6.4g0g1.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g25g5.1kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Munakoiso 38g8.4kcal0.2g1.2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 44g7.9kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Paprika punainen 21g6.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Basilika, tuore1.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 7.5g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Persilja 7.5g2kcal0.1g0.1g0g0.6g
Ruohosipuli, tuore6.2g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 15g4kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g216kcal16g10.6g10.8g6.6g
Valittu annoskoko214g108kcal8g5.3g5.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna107g54kcal4g2.7g2.7g1.7g
Arvot/100g100g51kcal3.7g2.5g2.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269411