Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g67g64kcal4.7g10.1g0.7g5.4g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g59g199kcal8.2g0g18.1g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g47g9kcal1.2g0.6g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.8g6.1kcal0.5g1g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 15g48kcal0.3g0.4g5.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g710kcal30.2g25.8g53.6g11.6g
Valittu annoskoko214g355kcal15.1g12.9g26.8g5.8g
Annoskoko puolitettuna107g178kcal7.6g6.5g13.4g2.9g
Arvot/100g100g166kcal7.1g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701