Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g13g8kcal0.2g1.7g0g0.1g
Paprika, punainen50g13kcal0.5g2.3g0.2g1g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g17g52kcal3.3g0.2g4.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)17g27kcal0.5g0.5g2.5g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g17g26kcal2.7g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g287kcal15.6g14.4g18.2g3.6g
Valittu annoskoko214g143kcal7.8g7.2g9.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna107g72kcal3.9g3.6g4.6g0.9g
Arvot/100g100g67kcal3.7g3.4g4.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419