Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g66g69kcal9.5g3g1.3g3.6g
Sipuli 29g8.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g110g27kcal1.4g4.6g0.2g0g
Valkosipuli 6.6g7.1kcal0.5g1.1g0g0.1g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 3.3g23kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g271kcal23.6g20.2g8.4g8.4g
Valittu annoskoko214g135kcal11.8g10.1g4.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna107g68kcal5.9g5.1g2.1g2.1g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740