Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g66g66kcal11.2g0.7g2g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Paprika keltainen 29g8.6kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.2g5.5kcal0.3g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton11g18kcal0.9g0.4g1.4g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g3.3g26kcal0g0g3g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g259kcal26.2g7.2g14g1.6g
Valittu annoskoko214g130kcal13.1g3.6g7g0.8g
Annoskoko puolitettuna107g65kcal6.6g1.8g3.5g0.4g
Arvot/100g100g61kcal6.1g1.7g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=379152