Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio19g26kcal0.5g1.2g2.3g0g
Pizzamix juusto19g63kcal3.8g1.3g4.7g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Atria broilerin filesuikale maustamaton38g41kcal8.6g0g0.8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.5g18kcal0g0g2g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl31g113kcal3.4g21.3g1.3g1.9g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g2g5.6kcal0.2g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g551kcal34g51.4g23.2g4.8g
Valittu annoskoko214g276kcal17g25.7g11.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna107g138kcal8.5g12.9g5.8g1.2g
Arvot/100g100g129kcal8g12g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719