Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Lanttu 37g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Soijarouhe, tumma, 30g9g30kcal4.7g2.8g0g0.5g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g2.8g6.6kcal0.1g0.7g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.1g3.6kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g19g23kcal0.6g0.7g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g219kcal14.4g26.6g5.4g7g
Valittu annoskoko214g110kcal7.2g13.3g2.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna107g55kcal3.6g6.7g1.4g1.8g
Arvot/100g100g51kcal3.4g6.2g1.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122304