Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g32g6.3kcal0.3g0.9g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.5g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)11g7.2kcal0.2g1.6g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis21g24kcal4.6g0g0.6g0g
Oliiviöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g102kcal10.6g5.4g4g0g
Valittu annoskoko214g51kcal5.3g2.7g2g0g
Annoskoko puolitettuna107g25kcal2.7g1.4g1g0g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132389