Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g75g21kcal0.8g3.8g0.2g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g25g87kcal1.8g5g6.8g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g5g21kcal0.3g0.1g1.4g0g
Ketsuppi, Felix2.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Salsa medium (Rainbow)6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana428g597kcal44g19.4g36.8g0.2g
Valittu annoskoko214g299kcal22g9.7g18.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna107g149kcal11g4.9g9.2g0.1g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180006