Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g78g63kcal14.4g0g0.5g0g
Lohifilee 78g153kcal14.6g0g10.6g0g
Voi 7.8g57kcal0.1g0g6.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)16g25kcal0.4g0.4g2.3g0g
Tilli, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl18g24kcal2.4g0.1g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Korppujauho 6.3g23kcal0.7g4.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana428g694kcal65.4g11.2g43g1g
Valittu annoskoko214g347kcal32.7g5.6g21.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna107g174kcal16.4g2.8g10.8g0.3g
Arvot/100g100g162kcal15.3g2.6g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213855