Mee goreng

Ota katkaravut sulamaan hyvissä ajoin.

Pehmennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.

Suikaloi sipuli, purjo ja kiinankaali (tai voit käyttää myös paksoita).

Kuumenna öljy isolla pannulla tai wokilla ja paista broisku kypsäksi.

Nosta broisku pannulta ja paista sipulia n. 5min, kunnes pehmeitä.

Lisää pannulle purjo ja kiinankaali, jatka paistamista 5min, kunnes kasvikset rapsakan kypsiä.

Kääntele sekaan idut, valutetut katkaravut, roileri ja nuudelit.

Sekoita nostellen ja anna kuumentua kunnolla.

Sekoita ketjap manis(makea soija) ,vesi sekä 1/2tl rouhittua mustapippuria.

Kaada liemi ruuan päälle ja nauti heti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Carol

Carol sanoi...

Ruoka on parhaillaan heti nautittuna, mutta myös hyvää seuraava päivänä ,kun pannulla nopeasti kuumentaa ;)

torstai 03.02.2011 klo 12:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapuja (Apetit), annos 170g27g20kcal4.8g0.1g0.3g0g
Munanuudelit (Blue dragon), annos 250g20g68kcal2.3g13.7g0.4g0.1g
Atria broilerin filesuikale maustamaton47g52kcal10.8g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Purjosipuli 31g7.2kcal0.6g0.7g0.1g0.7g
Kiinankaali 47g9kcal0.7g1.1g0.1g0.4g
Ruokaöljy keskiarvo 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Itu keskiarvo, sinimailanen, mungopapu 23g8.4kcal0.9g0.6g0.2g0.4g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g4.7g8.4kcal0.1g2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana428g386kcal40.6g37.2g8.4g3.4g
Valittu annoskoko214g193kcal20.3g18.6g4.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna107g97kcal10.2g9.3g2.1g0.9g
Arvot/100g100g90kcal9.5g8.7g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215094