Juustokuorrutettu kalkkuna lohkoperunoilla

Ruskista kalkkunasuikaleet pannulla ja kaada ne voideltuun uuninkestävään vuokaan.

Valmista kastike.

Sulata voi ja sekoita siihen jauhot.

Lisää maito ja keitä seosta muutama minuutti.

Ota kattila pois levyltä ja sekoita kastikkeeseen juustoraaste ja munankeltuainen.

Mausta.

Kaada kastike lihapalojen päälle ja kuorruta uunissa 250 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 285 grammaa

Sakkeus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet,hunaja (broileri ja kalkkuna) (Hk ruokatalo oy), annos 450g68g81kcal12.2g1.1g3g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.5g33kcal0g0g3.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 45g12kcal1.5g1.4g0g0g
Pizza juustoraaste (Valio), annos 150g30g102kcal7.5g0g7.8g0g
Munankeltuainen (Kela 1989), annos 100g3.8g13kcal0.6g0g1.1g0g
Lohkoperunat, Rainbow60g78kcal1.2g13.2g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana428g658kcal46.6g35.6g35.8g0.2g
Valittu annoskoko214g329kcal23.3g17.8g17.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna107g165kcal11.7g8.9g9g0.1g
Arvot/100g100g154kcal10.9g8.3g8.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244054