Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 85g28kcal0.5g4.7g0.2g2.2g
Parsakaali brokkoli 71g25kcal3.3g1.4g0.2g1.8g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g56g195kcal14.1g33.4g1.2g6.1g
Persilja 2.3g0.6kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana428g495kcal35.8g79g3.2g20.6g
Valittu annoskoko214g248kcal17.9g39.5g1.6g10.3g
Annoskoko puolitettuna107g124kcal9g19.8g0.8g5.2g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.7g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549