Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g21g38kcal0.5g1.7g3.1g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g50g85kcal10g0g5g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)52g182kcal6.7g36.3g1g1.7g
Plus maito (Valio), annos 100g10g4.2kcal0.5g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Ingman Pohjanpoika juusto16g62kcal3.7g0.3g5g0g
Tomaatti, tuore21g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g808kcal47.6g81g32g4.6g
Valittu annoskoko214g404kcal23.8g40.5g16g2.3g
Annoskoko puolitettuna107g202kcal11.9g20.3g8g1.2g
Arvot/100g100g189kcal11.1g19g7.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445