Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 127g23kcal0.7g3.2g0.5g0.9g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]34g114kcal4g0g12.5g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio14g39kcal2.7g0g3.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)28g45kcal0.8g0.8g4.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.8g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g488kcal16.6g8.8g45.2g2g
Valittu annoskoko214g244kcal8.3g4.4g22.6g1g
Annoskoko puolitettuna107g122kcal4.2g2.2g11.3g0.5g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2.1g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272