Parsakaali-kukkakaali-broilerigratiini

Mukaeltu ohje karppaus.

Infon gratiinista:
Broilerigratiini (karppaus.

Info)
Kaikki yhdestä vuoasta

neljä annosta

500 g kukkakaalia
500 g parsakaalia
400 g maustamattomia broilerisuikaleita
1 prk sipulin makuista Créme bonjour cuisinea
2 dl kuohukermaa
2 rkl oliiviöljyä
150 g emmentaljuustoraastetta
currya
garam masalaa
suolaa
mustapippuria

Kuumenna paistinpannulla puolet oliiviöljystä.

Lisää curry ja garam masala ja annan niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsäksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Créme bonjour ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran tai kunnes juustoraaste on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Siiripiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 52g18kcal2.4g1g0.2g1.3g
Kukkakaali 52g13kcal0.9g1.1g0.2g1.2g
Broilerisuikale, keskiarvo 52g64kcal11.1g0g2.1g0g
Tuorejuusto kevyt, Pirkka, ruohosipuli21g38kcal1g1.4g3.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl21g71kcal0.4g0.6g7.3g0g
Emmentaljuustoraaste (Arla), annos 150g16g45kcal5.2g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g496kcal42g8.2g31.2g5g
Valittu annoskoko214g248kcal21g4.1g15.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna107g124kcal10.5g2.1g7.8g1.3g
Arvot/100g100g116kcal9.8g1.9g7.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=404197