Bataatti-viherpippuri sosekeitto

Pilko punasipuli, valkosipuli, selleri ja bataatti

Ruskista kevyesti sipulit ja selleri öljyssä.

Lisää bataatti ja pyörittele.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio ja mahdolliset yrttimausteet (Basilika tai timjami toimivat hyvin).

Anna kiehua hiljalleen, kunnes juurekset ovat tarpeeksi pehmeitä soseutettaviksi.

Soseuta keitto ja lisää koskenlaskija.

Lisää muita mausteita ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1710 grammaa

Batukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto11g30kcal2g0g2.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.3g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Bataatti, kuorittu 43g35kcal0.7g7.2g0g1.3g
Juuriselleri 16g5kcal0.2g0.7g0g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana428g182kcal6.6g18g8g4.2g
Valittu annoskoko214g91kcal3.3g9g4g2.1g
Annoskoko puolitettuna107g46kcal1.7g4.5g2g1.1g
Arvot/100g100g43kcal1.5g4.2g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=65279