Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell75g83kcal17.3g0g1.6g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g3.8g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka3.8g0.4kcal0g0g0g0g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g6.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Herne-maissi-paprika, Pirkka25g17kcal1g2.8g0.2g0.8g
Makaroni, keitetty, suolaa 100g97kcal3g19.6g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana428g396kcal42.6g45.2g4.2g4g
Valittu annoskoko214g198kcal21.3g22.6g2.1g2g
Annoskoko puolitettuna107g99kcal10.7g11.3g1.1g1g
Arvot/100g100g93kcal10g10.6g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566