Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow1350g270kcal40.5g27g0g33.7g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä150g272kcal4.1g18g21g0g
Vuohenjuusto President300g774kcal57g1.5g60g0g
Valkoviini kuiva 300g206kcal0.9g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4260g3573kcal205g96.6g222g67.4g
Valittu annoskoko2130g1786kcal102.5g48.3g111g33.7g
Annoskoko puolitettuna1065g893kcal51.3g24.2g55.5g16.9g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744