Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 301g571kcal81.6g0g27.1g0g
Tonnikala vedessä 301g314kcal67.5g0g4.5g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g351g147kcal34.4g1.4g0.4g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g40g26kcal1.4g0.1g10g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki501g281kcal42.6g25.1g1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g401g1043kcal120.3g8g60.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g100g602kcal24.1g6.6g54.2g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]120g481kcal25.3g0g42.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4272g7000kcal796.4g97.6g399g0.2g
Valittu annoskoko2136g3500kcal398.2g48.8g199.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna1068g1750kcal199.1g24.4g99.8g0.1g
Arvot/100g100g164kcal18.6g2.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716