Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka801g88kcal8.8g8.8g1.6g8g
Parsakaali brokkoli 501g176kcal23.1g9.8g1.5g12.5g
Kesäkurpitsa zucchini 401g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Valkokaali keräkaali 401g111kcal4.8g16.3g0.8g8.4g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g5g16kcal0.1g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4272g1292kcal78.4g99.4g51.2g64.4g
Valittu annoskoko2136g646kcal39.2g49.7g25.6g32.2g
Annoskoko puolitettuna1068g323kcal19.6g24.9g12.8g16.1g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340303